11-06-2022 Renesse beach

Zaterdagavond 11 juni organiseren wij een meeloopavond op het prachtige strand van Renesse. Er zullen 2 modellen aanwezig zijn, een combinatie onder het zadel en een model om portret en actiefoto's mee te maken.

Zaterdagavond 11 juni organiseren wij een meeloopavond op het prachtige strand van Renesse. Er zullen 2 modellen aanwezig zijn, een combinatie onder het zadel en een model om portret en actiefoto’s mee te maken. Beide paarden hebben bijzondere kleurtjes (appaloosa en valk)

Tijdens het fotograferen is er genoeg ruimte om vragen te stellen. Wij zullen  jou helpen met het leren kijken naar het licht en het aansturen van je model, zodat je met prachtige foto’s naar huis gaat.

De meeloopdag is geschikt voor als je de basisinstellingen kent van je camera: o.a. ISO, sluitertijd en diafragma en in het bezit bent van een zoomlens.

Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je binnen een aantal dagen meer informatie met het specifieke adres en verdere informatie.

De meeloopdag is voor maximaal 6 deelnemers

Dit neem jij na deze meeloopdag mee naar huis:
– een mooie aanvulling op je portfolio
– samenwerking en nieuwe contacten met collega-fotografen
– nieuwe informatie waar je thuis mee aan de slag kunt gaan

Wil jij een prachtige aanvulling op je portfolio en een gezellige avond met collega fotografen? Reserveer dan snel een plekje.

Deel dit bericht via: